Călinoiu: Mă adresez electoratului nehotărât

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, aspirant la un post de deputat, spune că se adresează „electoratului nehotărât“ în calitatea sa de candidat independent. El a mai spus că lasă în urmă PSD, partidul care l-a eliminat de pe listă după 22 de ani. Deşi se vorbeşte tot mai mult că şansele sale sunt nule, Călinoiu nu crede că a pierdut sprijinul primarilor PSD.

Reporter: Câţi ani aţi stat în PSD?
Ion Călinoiu: 22 de ani. Încă nu am demisionat. O scrisesem ce-i drept, atunci seara, dar n-avea sens. În momentul acesta sunt candidat independent, culoarea politică este legată de o echipă cu care am colaborat de 20 de ani. Legătura cu PSD e încheiată, pentru mine e important să câştig alegerile în calitatea de candidat independent.

Rep.: Văd că vă cheamă înapoi în partid.
I.C.: Eu când îmi aleg un drum îl continui Mă chemau să renunţ la candidatură. Nu se poate acest lucru. Şi nu e valabil nici jocul acesta că nu mai sunt primarii alături de mine.

Rep.: Concuraţi cu Victor Ponta?
I.C.: Eu nu concurez cu nimeni, eu stau de vorbă cu gorjenii. Eu mă adresez de data aceasta electoratului nehotărât.

Rep.: De ce să vă voteze nehotărâţii?
I.C.: Pe de o parte faptul că mi s-a făcut o nedreptate, iar pe de altă parte faptul că am demonstrat că sunt un om realist, că respect oamenii.

Rep.: Simţiţi într-un fel că au început să bată în retragere cei care s-au afişat alături de dvs în ultimele zile?
I.C.: Eu zic că s-au înmulţit cei care îmi asigură sprijinul şi m-au asigurat la modul concret că vom reuşi. E mult de muncă, dar nu mi-e frică. Am muncit şi voi munci în continuare. Am muncit împreună cu gorjenii şi am susţinerea lor, am muncit împreună cu cei care au fost edili în localităţi care au realizat multe lucruri bune împreună cu mine şi gorjenii.

Rep.: Cum vedeţi desemnarea lui Ciprian Florescu în funcţia de şef de campanie a PSD?
I.C.: Sincer să fiu nu fac analize pentru alţii, fac pentru mine. Normal că trebuie să se organizeze, eu sunt candidat independent, am staff propriu de campanie şi am alături de mine majoritatea gorjenilor, simt că sunt alături de mine, şi mă vor scoate deputat.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: