Ion Ciocea: 100% candidez. Lumea s-a săturat de profitori

Ion Ciocea pare hotărât să câștige în decembrie un mandat de senator. Primarul din Bustuchin spune că nu a luat în calcul o eventuală retragere din cursa pentru parlamentare și că are semnale bune din teritoriu, chiar dacă are nevoie de zeci de mii de voturi. Întrebat dacă va face tandem cu fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu, Ciocea nu pare prea hotărât.

Rep.: Sunt zvonuri cum că veți renunța la candidatură. Așa este?
Ion Ciocea: Eu nu voi renunța. Sunt un om are când am spus una, aia fac. Dar, așteptăm să vedem până pe 7 noiembrie când e data limită. Sper să rămână validă până la capăt. Mai pot apărea contestații, dar la mine n-ar avea ce. Când pleci pe un drum, mergi până la final. 100% candidez, e o decizie grea, nu este ușor, dar merg înainte.

Rep.: V-a cerut cineva din PSD să renunțați la candidatura dumneavoastră?
I.C.: Nu. Nu mi-a cerut nimeni și nici nu cred că ar îndrăzni să o facă. La ce mi-au făcut, nu cred că ar îndrăzni să facă așa ceva. Nici nu am mai avut discuții cu nimeni, nici cu domnul Călinoiu, cu nimeni. Mi-am văzut de treaba mea, de proiectele mele. Ai plecat pe un drum, mergi înainte. Câștigi, pierzi, asta este.

Rep.: Alte demersuri ați mai făcut?
I.C.: Căutăm și noi acum un sediu, un birou, să vedem pe unde găsim. Trebuie să avem organizare. Nenorocirea este că nu mai este pe colegii, dacă era pe colegii atunci se schimba treaba.

Rep.: A încercat domnul Cârciumaru să stea de vorbă cu dumneavoastră?
I.C.: Vineri, după vizita președintelui pare-mi-se, m-a sunat domnul Cârciumaru să ne întâlnim. Eu nu am dat curs întâlnirii pentru că nu puteam să mai stau de vorbă cu el. După ce mă omori, vrei să mai dai și primul ajutor? Eu merg pe drumul meu, aștept să văd candidatura ca fiind finală și apoi vom trece la treabă.

Rep.: Aveți semnale pozitive din partea oamenilor din teritoriu?
I.C.: Reacțiile sunt bune și se pare că oamenii s-au cam săturat de acești vagabontași care s-au învățat să muncească alții pentru ei. Toată lumea mă îmbărbătează, toată lumea mă felicită și-mi spune să nu dau înapoi. Cetățenii încearcă să se debaraseze de acești speculanți, profitori.

Rep.: Veți face tandem cu Ion Călinoiu sau veți merge individual?
I.C.: Eu îl respect pe Ion Călinoiu, el are candidatura lui de independent la Deputați, eu o am pe a mea la Senat. Dar, aici e de muncă pentru că la Senat este nevoie de un număr mai mare de voturi, iar la Deputați un număr mai mic de voturi.

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: