Călinoiu: Până vineri Spitalul Județean va avea un nou manager

Ion Călinoiu a dat un nou ultimatum firmei care asigură managementul privat al spitalului din Târgu Jiu, pentru schimbarea directoarei Nicoleta Manu. Vineri este ziua când va fi numit un alt director, spune Călinoiu, care anunţă că va rezilia contractul cu firma Tetraedru, dacă nu i se îndeplineşte cererea.

Sfârșitul acestei săptămâni este așteptat cu nerăbdare de șeful județului care are promisiuni de la conducerea firmei Tetraedru Medical Consulting că la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu va veni un nou manager care o va înlocui pe Nicoleta Manu. Dacă acest lucru nu va fi respectat, Ion Călinoiu este decis să rezilieze contractul cu Firma Tetraedru fără ca spitalul sau Consiliul Județean să aibă de suferit. „Eu am discutat luni, când am fost la București, cu cei din conducerea firmei Tetraedru și mi-au spus că în câteva zile vor rezolva problema managerului de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Mi-au spus să le dau trei-patru zile să desemneze un nou manager în locul doamnei Manu, ceea ce înseamnă că vineri sunt șanse mari să avem un nou manager. Dacă acest lucru nu se întâmplă, odată cu doamna Manu să-și facă bagajele și firma Tetraedru, pentru că o să reziliem contractul”, a precizat Ion Călinoiu

Nu renunță la managementul privat

Chiar dacă se va rezilia contractul cu Firma Tetraedru Medical Consulting, Ion Călinoiu susține că nu va renunța la ideea managementului privat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. „O să organizăm din nou licitație, o să facem toate procedurile, însă eu nu renunț la această idee pentru că este cel mai bine pentru spital”, a precizat președintele Consiliului Județean.

Cine va fi noul şef al Laboratorului

Ion Călinoiu a precizat și faptul că nu doar Manu va fi înlocuită, ci și șeful Laboratorului de Analize Medicale, Aurelian Udriștoiu, care acum este în concediu medical. Președintele Consiliului Județean susține că există în cadrul laboratorului un medic bine pregătit și care ar putea să-i ia locul lui Aurelian Udriștoiu. Este vorba de Diana Mazilu, al cărui tată a condus cu ani în urmă acest laborator de analize din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Diana Mazilu este o variantă acceptată atât de președintele Călinoiu, dar și de salariații din laborator. 

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: