Călinoiu, refuzat de Iordache! Nu vrea la PSD!

Ion Iordache, fostul primar al oraşului Turceni, nu ia în calcul varianta de a candida din partea Partidului Social Democrat (PSD). Acesta a spus ieri că nu a purtat nicio discuţie cu şefii PSD şi că în momentul de faţă singura lui grijă este aceea de a înfiinţa o nouă formaţiune politică care să atragă în primul rând oameni din administraţie. Declaraţiile lui Iordache vin după ce preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a afirmat că va merge pe mâna lui Iordache la alegerile din 2016.

Fostul primar din Turceni nu ia în calcul în momentul de faţă nicio ofertă venită din partea partidelor politice. Este decis să meargă mai departe cu înfiinţarea unei noi organizaţii, o structură care să cuprindă oamenii gospodari din Gorj. Declaraţiile vin după ce preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a afirmat public că Iordache va fi candidatul PSD la alegerile din 2016. Iordache a negat eventuale discuţii. „Eu nu am avut nicio discuţie nici cu domnul Călinoiu, nici cu altcineva de la PSD, absolut nimic. Probabil că dumnealor îşi doresc să candidez pentru că ştiu că acum nu mai sunt la niciun partid. Eu aştept să se concretizeze varianta cu noul partid şi pentru mine este cea mai interesantă variantă. Am propuneri de la toate partidele. Probabil se gândeşte că dacă tot am de ales dintre toate partidele ar trebui să-l aleg pe cel mai mare”, a spus Ion Iordache, fostul primar din Turceni.

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, s-a lăudat că îl va lansa pe Iordache în lupta pentru primăria Turceni. „Iordache este, în primul rând, un manager foarte bun, a dat dovadă de manager şi în calitatea de primar şi vom discuta. Mai mult decât atât, noi suntem foarte apropiaţi pentru că viceprimarul localităţii este PSD, iar Iordache e rudă cu viceprimarul (n.r. Cristina Cilibiu). Ne gândeam să candidăm cu viceprimarul, acum ori ne susţine viceprimarul, ori candidăm cu el. Trebuie să facem ceva”, a spus Ion Călinoiu.

Negocieri cu primarii, în septembrie

Cu privire la noua structură politică, Iordache a spus că din septembrie se vor relua discuţiile. „A rămas să treacă luna august şi din septembrie să începem discuţiile serios cu toţi primarii. Este o chestiune pe care o avem în lucru, vrem să vedem cât de interesaţi sunt oamenii de o schimbare pe scena politică, o mişcare a gospodarilor, a oamenilor care lucrează cu comunităţi de cetăţeni. Este concretizat un interes dar trebuie să vedem cât de mare este”, a spus Ion Iordache, fostul primar din Turceni.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: