Ponta, de la Miami la Tbilisi, lângă Messi și Platini!

O zi a stat premierul Victor Ponta prin țară după revenirea din concediul de odihnă pe care și l-a petrecut în Caraibe și la Miami, în America, marți seara acesta fiind prezent la Tbilisi, la finala Supercupei Europei, disputată între Barcelona și Sevilla și câștigată cu 5-4 de echipa lui Messi.

Vedeta argentiniană a și devenit, cu această ocazie, subiect de miștocăreală politică la București, o relatare din presa românească despre faptul că premierul ar fi fost „ignorat” de starul Barcelonei la decernarea trofeului determinându-l pe Ponta să trateze cu ironie situația respectivă. „Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Deplasarea premierului în Georgia nu a fost anunțată în programul oficial pe care Guvernul îl face public în privința întâlnirilor pe care șeful Executivului le are într-o zi, singurele informații pe această temă venind însă direct de la Ponta pe Facebook. Pe contul său de socializare deputatul de Târgu Jiu a postat fotografii în care apare la o cramă din Tbilisi, unde a fost invitat de omologul său, premierul Irakli Garibashvili, degustarea de vinuri fiind urmată apoi de o postare în care Ponta apare la masă și lângă președintele UEFA, Michel Platini, căruia a avut ocazia să îi mulțumească pentru că a inclus România printre țările care în 2020 vor găzdui meciuri din Campionatul European.

„La Tbilisi am avut ocazia să-i mulţumesc Preşedintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat României în organizarea partidelor din Campionatul European 2020! Va fi o mare oportunitate de promovare pentru Bucureşti", a spus Ponta. Până atunci ar trebui finalizat și stadionul de la Târgu Jiu, la a cărui inaugurare, programată în toamna electorală a anului viitor, cu siguranță că șeful Guvernului nu va lipsi, mai ales dacă va mai fi în funcție până atunci!

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: