Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu vrea promovare în afara Gorjului

Consiliul Judeţean Gorj pune la bătaie sume importante de bani pentru a-şi face publicitate într-o publicaţie regională. Suma licitată este de 14.500 de lei până la finalul anului, dar poate fi suplimentată până la 21.750 lei pentru încă patru luni din 2016.

Un ziar naţional a cerut precizări pe SEAP, dorind să afle dacă poate participa la licitaţie, câtă vreme acoperă toată ţara, implicit regiunea Olteniei. „Nu se acceptă”, a fost răspunsul semnat de preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu. Grupul de Presă Român SRL a solicitat clarificarea de mai sus, „deoarece informarea, promovarea şi publicitatea activităţii Consiliului Judeţean Gorj într-un cotidian naţional oferă mai mult decât criteriile minime (arie de difuzare regională) şi anume: arie de difuzare naţională cu mult mai mare decât aria de difuzare judeţeană sau regională. Dacă în cadrul caietului de sarcini cerinţa cu privire la aria geografică de distribuţie a ziarului, respectiv cotidian regional, ar fi fost imperativă şi nu minimă, atunci nu ar fi fost respectate scopurile OUG nr. 34/2006”, se arată în solicitarea respinsă. (A.A.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: