Cameră fixă pentru rovinietă pe un drum distrus din Drăguţeşti

Vești proaste pentru șoferii care tranzitează comuna Drăguțești și care nu au plătit rovinieta. În maxim două săptămâni va deveni funcțională o cameră fixă montată în centrul comunei Drăguțești, care va depista șoferii care circulă fără rovinietă pe drumul naţional. Este vorba de DN 66, un drum celebru pentru cât este de distrus pe tronsonul Rovinari – Bumbeşti Jiu şi care tot aşteaptă să fie reabilitat din 2007 încoace.

Șoferii care nu au rovinietă trebuie să știe că se pot alege cu amenzi usturătoare dacă tranzitează comuna Drăguțești, asta pentru că aici în maxim 2 săptămâni va deveni funcțională o cameră fixă. Aceasta va înregistra toate autoturismele care trec prin centrul comunei și care nu au rovinietă, iar apoi conducătorii vor primii acasă în plic amenda. Camera este amplasată chiar în fața primăriei, lucru care-i nemulțumește la maxim pe cetățenii comunei care s-au şi dus la primărie să le spună autorităților locale că nu sunt de acord cu această cameră.

Oamenii au și o explicație pentru acest lucru. „Nu înțelegem de ce au ales să pună această cameră pentru rovinietă chiar în centrul comunei Drăguțești și nu în altă comună. Pe lângă faptul că drumul acesta este distrus, este vai de el, mai pun și camere. În loc să cheltuiască bani pe aceste camere mai bine ar plomba gropile și apoi să aibă pretenții să plătim taxe de drum. Noi nu ne permitem să plătim rovinietă, că nu avem bani. Mașina mea de exemplu este veche și o scot din garaj să mă plimb prin comună. Am ridicat această problemă și la primărie. Acum o să evit să ies în drumul național O să merg numai pe drumurile comunale”.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: