Cămile, bivoli africani şi ponei pe malul Jiului. A venit circul!

Circus Safari din Ungaria a venit şi la Târgu Jiu să uimească publicul cu diverse spectacole artistice. Cămile, bivoli africani şi ponei sunt doar câteva din animalele pe care le vor putea vedea cei care vor merge la circ. Organizatorii anunţă un spectacol pe cinste cu jonglerii, acrobaţii în aer, show cu crocodili şi anaconda, dresură de cai şi multe alte surprize.

Câteva camioane şi rulote au ajuns ieri în zona Pieţei Litovoi din Târgu Jiu, acestea transportând recuzită, dar şi animale. Cu un spectacol bogat şi multă veselie, Circus Safari din Budapesta îşi deschide porţile mâine după masă. Timp de patru zile, gorjenii sunt aşteptaţi la spectacole de neuitat. Circul Safari are reprezentaţii în fiecare zi între 3 şi 6 aprilie. 30 de testoasa_octogenara_are_60_de_kgpersoane sunt implicate în realizarea spectacolului. „Venim din Ungaria, Budapesta. Este pentru prima dată când sosim aici, la Târgu Jiu. Oamenii vor putea vedea multe animale şi reptile. Avem acrobaţie la sârmă, la o înălţime de 10 metri, clovni, jonglerii şi multe alte surprize. Îi aşteptăm cu drag pe cei care doresc să vadă spectacolul oferit de noi”, a spus  Nemeth Arnold, administratorul circului.

Circul Safari a inclus în acest spectacol 3 cai, 6 ponei, o cămilă, 2 vaci rasa ankole watusi cu coarne uriaşe, un zebu-animal african, un taur unguresc, 3 crocodili, 10 şerpi de la 1 la 5 metri, 2 tarantule, dar şi alte animale şi reptile. Dresura de cai este oferită de artişti de la Cirque du Soleil, premiaţi la Monte Carlo pentru acrobaţii pe cai. Vedeta spectacolului este însă o broască ţestoasă octogenară. Are 85 de ani, circa 60 de kg, şi este moştenită de administratorul circului de la bunicii săi.

Cât costă un bilet la circ

vaca_watusiCosturile unui bilet de acces la circ sunt de 20 de lei pentru copii, 30 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru cei care vor dori să vadă spectacolul din lojă. De asemenea, în unele şcoli vor fi împărţiţi fluturaşi. Cei care vor prezenta aceste tichete la intrare vor beneficia de o reducere de 10 lei. Mare bătălie pentru un loc se va da joi, când va avea loc premiera spectacolului. Atunci preţul unui bilet va fi de doar 10 lei, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.  Joi şi vineri spectacolul va avea loc începând cu ora 18 iar sâmbătă şi duminică, vor fi câte două spectacole la orele 15 şi 18.  

După reprezentaţia de aici, circul va ajunge şi în Craiova.

85 – de ani are ţestoasa moştenită de Arnold de la bunicii săi

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: