Camilian Floroiu: Voi încerca să creez o stare de liniște la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu are un nou director sportiv, după ce fostul oficial al clubului, Iosif Biro, a încheiat contractul cu clubul gorjean. Cei de la Pandurii merg de aceasta dată pe mâna unui localnic, târgujianul Camilian Floroiu, fost fotbalist la satelitul celor de la Pandurii, dar și la juniorii clubului gorjean, pentru o scurtă perioadă. Noul oficial a şi condus centrul de copii şi juniori de la fosta echipă Energia Rovinari, după cum a declarat acesta la Radio Infinit. În CV-ul noului director se mai află și o colaborare din postura de conducător cu echipa a doua a celor de la Pandurii, condusă pe atunci de administratorul special Marin Golea. Camilian Costel Floroiu va fi al doilea oficial gorjean pe acest post, după Robert Bălăeț, care a fost director sportiv la Pandurii.

Reporter:  Când ați început activitatea ca director sportiv la Pandurii?

Camilian Floroiu:  Începând de luni am semnat un contract cu Pandurii Târgu Jiu. Nu știu cât e de important e acest contract pentru că am ales să nu stau pe margine și să mă uit doar la greutățile cu care se confruntă Pandurii și am spus da atunci când mi s-a cerut sprijinul, chiar dacă este o muncă titanică. Pot să spun așadar că nu dau înapoi și voi încerca să creez o stare de liniște la clubul Pandurii pentru a găsi cele mai bune soluții cu conducerea echipei pentru a intra într-un ritm normal și să putem spune că Pandurii poate merge din nou acolo unde își doreau foarte mulți jucători să ajungă. Și să nu mai fie nevoie ca jucătorii gorjeni de la Pandurii să își dorească să ajungă la alte echipe pentru a face performanță.

Rep.: Care va fi fișa postului pentru perioada imediat următoare?

C.F.:  Eu, atât cât pot, voi încerca să salvez această echipă din zona în care se află şi vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1. În acest moment, ca director sportiv, îmi revin atribuţiile care ţin de acest post, relaţia cu staff-ul echipei, cu jucătorii, cu personalul, cu  centrul de copii, transferuri, deplasări la FRF, dar sunt şi alte multe lucruri de pus la punct. Împreună cu conducerea voi stabili priorităţile pentru că intrăm în linie dreaptă şi, în mai puţin de o lună de zile, trebuie să avem o echipă competitivă.  

Rep.: Care e staff-ul echipei Pandurii în acest moment?

C.F.:  Pandurii are acelaşi antrenor, Adrian Bogoi, avem ca antrenor cu portarii pe Eugen Căţelu, şi Cristi Popescu participă acum la antrenamente din postura de antrenor secund. Dorian Gugu nu a plecat, dar cred că sunt ceva neînţelegeri, sau este plecat în vacanţă şi ar trebui să revină săptămâna viitoare. Ştiam că şi Dragoş Militaru e la Pandurii şi am rămas surprins că nu l-am mai găsit aici, am înţeles că ar fi pe la echipa domnului Sarcină.

Rep.: Programul echipei pentru perioada următoare s-a stabilit?

C.F.: Echipa se antrenează la Târgu Jiu şi joi avem programat un meci amical, cu Tractorul Cetate, de la ora 18:00. Mai pregătim pentru perioada următoare încă două meciuri amicale, din ce am discutat cu domnul profesor Bogoi, ar dori ca în săptămâna premergătoare începerii campionatului să avem un ciclu de pregătire săptămânal normal cu finalitate într-un meci de pregătire sâmbătă, aşa cum se joacă meciurile din campionat.

Vizualizări: 3,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: