Misiune dificilă pentru Bogoi: O nouă echipă la Târgu Jiu

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu va avea şi în noul sezon o misiune dificilă, aceea de a face o altă echipă la Târgu Jiu. Pentru acest lucru are la dispoziţie jucătorii rămaşi din sezonul trecut şi tinerii care vin de la grupele de juniori, dar mai aşteaptă şi întăriri.

Tudoran, Raiciu, Dodoi, Blejdea, Brînzan, Dănescu, Vodă, Costache, jucători care au plecat către alte echipe, ultimul dintre ei fiind doar împrumutat la Pandurii sau alţii care au reziliat contractele cu Pandurii, precum Tudor sau Draka, sunt jucători care au evoluat sezonul trecut pentru echipa din Târgu Jiu, iar acum nu mai fac parte din lot.

Oricum o mare parte dintre cei care au plecat erau titulari şi tinerii juniori promovaţi acum la prima echipă nu ar putea să le ia locul imediat. „Au plecat din lotul pe care l-am avut la dispoziţie sezonul trecut 10 jucători şi e normal să ne dorim să punem ceva în locul lor. Ne dorim jucători care să aibă şi experienţă, măcar 2-3 ani la nivelul Ligii 2. Poate că și cei pe care îi avem acum vor mai progresa, dar într-un timp foarte scurt e imposibil să progreseze foarte mult”, a declarat antrenorul pandurilor, care se bucură că au fost căutaţi de alte formaţii şi au făcut pasul acolo unde le va fi mai bine: „Cei pe care i-am avut aici şi au făcut progrese importante, s-a văzut că au fost căutaţi de alte echipe mai bune şi au plecat.  Au fost şi jucători tineri pe care i-am pregătit la Pandurii şi care au făcut progrese foarte mari, ajungând să joace acum la Liga 1, şi asta nu poate decât să ne bucure”.  

Ultimul plecat de la Pandurii este Cristian Raiciu pentru care Adrian Bogoi a avut cuvinte de laudă: „Mă bucur pentru Raiciu, a fost un jucător foarte serios la Pandurii şi ne-a ajutat foarte mult, jucând constant bine. Trebuie să fim realişti, este un pas înainte pentru el, Dunărea Călăraşi este o echipă bună şi pusă la punct din toate punctele de vedere”.

Deşi se bucură că foştii săi elevi ajung la echipe mai bune, Bogoi nu poate trece cu vederea faptul că lotul său este tot mai subţire şi le cere celor rămaşi să profite de şansele primite acum: „Noi va trebui să găsim alte soluţii pentru a înlocui jucători buni care au plecat. E o şansă mare pentru cei care rămân aici, să joace bine şi să le ia locul în prima echipă celor plecaţi, dar şi a celor care vor veni să demonstreze că merită să fie titulari. Sperăm să putem completa lotul şi cu jucători experimentaţi şi să facem o figură cât mai bună şi în noul sezon”. După ce a anunţat că renunţă la cinci dintre juniorii care s-au pregătit cu echipa în prima săptămână de cantonament, Bogoi aşteaptă acum ca jucători promişi de conducere să ajungă luni în cantonamentul echipei.

Vizualizări: 1,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: