Condescu: Pandurii va avea şi anul acesta o echipă bună

Pandurii a obişnuit deja de doi ani lumea fotbalului să schimbe echipe întregi de la un sezon la altul sau chiar şi în inter-sezon. Nici anul acesta nu va face excepţie de la regulă pentru că deja au plecat unsprezece jucători, ultimul care a părisit echipa în week-end fiind Patrik Popescu care se antrenează cu FC Argeş.

Tinereţea jucătorilor pe care îi mai are acum în lot l-au făcut pe antrenorul Adrian Bogoi să ceară noi achiziţii conducerii. Preşedintele Adunării Creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu, a afirmat că înţelege nemulţumirile antrenorilor legate de jucători dar crede că Pandurii va avea din nou o echipă frumoasă şi în acest sezon:  „În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Bogoi, nu există antrenor care să spună că are toţi jucătorii pe care îi doreşte. Dar eu cred că Pandurii va avea şi anul acesta o echipă bună, care va fi mai frumoasă decât cea de anul trecut. Aţi văzut că echipele se bat în fiecare an pe jucătorii de la Pandurii!”

În această vară o echipă întreagă de 11 jucători a părăsit clubul gorjean pentru a merge la alte formaţii din Liga 1 şi 2 care au obiective mai îndrăzneţe. Au avut oferte de a pleca de la Târgu Jiu Tudoran, Dodoi, Blejdea, Brânzan, Dănescu, Vodă, Raiciu şi Patrik Popescu, care au plecat de la Pandurii către alte formaţii, la fel ca şi portarul Costache, care fusese împrumutat de Pandurii de la Chiajna, iar Miloş Draka şi Tudor au ales să rezilieze contractul cu Pandurii pentru a căuta o altă echipă. 

De remarcat faptul că majoritatea jucătorilor care au plecat în această vară au sub 21 de ani, doar puţini dintre ei fiind trecuţi de vârsta junioratului, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru Pandurii dacă ar şi vinde aceşti jucători. Deocamdată toţi jucătorii care au părăsit Pandurii au plecat gratis şi clubul, aflat încă în insolvenţă, nu a luat nici un ban pe ei, deşi se confruntă cu mari probleme financiare şi nu şi-a mai plătit angajaţii de mai bine de un an. 

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: