Pandurii merg la vizita medicală la Craiova

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au fost programaţi pentru marţi la vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi de la Craiova. Antrenorul Adrian Bogoi va avea la dispoziţie la antrenamentul de marţi doar tinerii de la juniori şi cei cinci jucători care s-au alăturat luni lotului la pregătire.

Începând de luni, Adrian Bogoi are la pregătire încă cinci jucători care s-au alăturat după-amiază lotului. Majoritatea sunt tot tineri, sub 20 de ani, deocamdată aceştia fiind în perioada de probe la echipa din Târgu Jiu.  Pentru că echipa se află deja la jumătatea perioadei de pregătire de vară, jucătorii nou veniţi s-au pregătit separat de restul lotului, majoritatea nefiind intraţi în ritmul de pregătire. Cei cinci fotbalişti s-au pregătit sub comanda antrenorului secund Cristi Popescu, antrenor la grupa de republicani A a clubului Pandurii, acesta fiind secundul care a luat locul la antrenamente foştilor antrenori secunzi Dorian Gugu şi Dragoş Militaru, care nu s-au mai prezentat la antrenamente de săptămâna trecută. După ce clubul s-a angajat prin documentele de licenţiere că le va plăti salariile restante pe anul 2018 până la data de 15 iunie, dar nu le-a plătiti nici un salariu, cei doi secunzi au decis să nu se mai prezinte la antrenamente. În cazul celor doi antrenori secunzi situaţia era la fel de complicată ca şi a celorlalţi angajaţi ai clubului neplătiţi de un an și jumătate.

Luni jucătorii aflaţi deja sub contracte cu Pandurii s-au pregătit sub comanda lui Adrian Bogoi, urmând ca marţi dimineaţă se se deplaseze la Craiova pentru controlul medical anual.Asistentul medical al echipei, Florin Rasoveanu, se va deplasa la Craiova cu 15 fotbalişti, dintre cei care au făcut parte din lot şi sezonul trecut.

Începând de miercuri echipa va continua pregătirea în cantonamentul de la Târgu Jiu în ritmul normal cu câte două antrenamente pe zi iar joi va avea programat un alt meci de verificare, cu formaţia doljeană recent promovată în Liga 3, Tractorul Cetate. E puţin probabil ca la acest meci să fie testaţi jucătorii recent sosiţi la Târgu Jiu, pentru că aceştia abia au început pregătirea de vară.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: