CSM Târgu Jiu a prezentat oficial specialiştii

Primii doi experți sportivi de la Clubul Sportiv Municipal au fost marţi prezentaţi oficial de către primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi de directorul clubului, Robert Bălăeţ. Fostul handbalist Dan Ilieş va coordona secţia de handbal iar un fost baschetbalist,  Adrian Roşu, pe cea de baschet.

CSM porneşte la drum cu doi specialişti de top în domeniile sportive în care au activat. Cei doi foşti sportivi au promovat concursul organizat de Primăria Târgu Jiu şi vor începe activitatea după data de 15 iulie.

Primarul Municipiului Târgu Jiu le-a urat succes câştigătorilor concursurilor, Dan Ilieş şi Adrian Roşu, şi le-a transmis doleanţele sale: „Eu le doresc de pe acum succes şi aşa cum am mai spus mă interesează în mod deosebit să se pună accent pe partea de copii şi juniori la acest club. Nu o să cer din prima zi, şi nici nu putem să ne gândim la aşa ceva, performanţă pentru prima ligă. Îmi doresc doar ca numărul celor care vor veni spre CSM să fie foarte mare şi să le asigurăm condiţii bune pentru desfăşurarea activităţii sportive la Târgu Jiu. Am insistat ca CSM să fie cât mai ferit de influențe politice și mi-am dorit ca aici să avem oameni de sport care au făcut performanță, care înțeleg foarte bine fenomenul sportiv și doresc să facă o carieră de succes în acest club. Sunt bucuros că echipa CSM se conturează cu oameni de înaltă ţinută morală şi profesională”.

După cum a precizat directorul CSM, clubul primăriei  va avea prioritate și gratuitate pentru aceste sporturi la folosirea Sălii Sporturilor pentru antrenamente şi meciuri oficiale. „Cred că pe data de 15 va începe şi activitatea de copii şi juniori în Sala Sporturilor şi am şi încheiat un acord cu Direcţia de Patrimoniu în acest sens. Nu vor fi probleme şi ne-.au asigurat de tot sprijinul pentru că noi vom avea prioritate şi sper ca în scurt timp sala să fie plină de dimineaţa până seara de copii din Târgu Jiu care să practice sportul în cele mai bune condiţii şi să plece spre marea performanţă”, a spus Robert Bălăeţ.

Fostul jucător al Energiei Târgu Jiu, Dan Ilieş, cel care va fi expertul secţiei de handbal, îşi propune mai ales ca handbalul de mare performanţă să revină cu timpul: „Eu deja mi-am luat atribuţiile în primire, am discutat cu părinţi, cu copii, cu antrenori, pentru că îmi doresc să aduc handbalul din Târgu Jiu unde era când jucam eu, adică să fie sala plină şi suporterii fericiţi, să mă oprească oamenii pe stradă să mă felicite sau să mă întrebe pur şi simplu cu cine mai jucăm, acesta e un ţel de viitor. Dar în primul rând vrem să crească copiii din Târgu Jiu şi poate pe viitor, peste câţiva ani să avem din nou o echipă de divizia a doua la handbal”.

Şi fostul căpitan al echipei ACS Târgu Jiu, Adrian Roşu, este entuziasmat de munca pe care o va începe la CSM Târgu Jiu ca expert sportiv al secţiei de baschet, dar spune că ar mai putea juca încă la echipa de seniori care se va înfiinţa. Noul club va avea culorile alb-albastru şi emblema va fi cea a Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: