Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Campanie de sterilizări la o clinică mobilă

Cetățenii comunei Dănciulești vor avea posibilitatea ca weekend-ul acesta să-și sterilizeze gratuit câinii și pisicile de prin ogradă. O echipă de medici veterinari din Craiova vor veni în comună, iar intervențiile chirurgicale vor fi făcute la o clinică mobilă. Va fi un fel de ambulanță pentru animale, dotată cu toată aparatura necesară, spun organizatorii. "Va fi o campanie de sterilizare a câinilor și piscilor, gratuită. Asociația care organizează această campanie se numește Animal Rescue, este din Craiova. Până acum această campanie s-a făcut numai în Dolj. Este o clinică mobilă, până acum îi luam de acolo, eu sunt din Dănciulești, și îi duceam în Craiova. Acum, cu clinica mobilă, care este donată de niște voluntari din Germania, sterilizările vor fi făcute în localitate. Ne-am propus să sterilizăm 30 de animale pe zi", a declarat Ana Maria Ion, voluntar din rândul organizatorilor.
Campania este valabilă pentru localitățile: Dănciulești, Radinești, Bibulești, Soceni, Tălpaș, Golumbu, Fărcaș. Sterilizările vor fi făcute sâmbătă și duminică. Cei interesați pot face programare la telefonul: 0785.446.651.  

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: