Campanie Gorj TV: Adriana si Cosmin sunt acum nişte copii bucuroşi

Pentru prima dată i-a auzit Moş Crăciun şi le-a adus darurile pe care şi le-au dorit! Este vorba de doi copii din Mătăsari, Adriana şi Cosmin, în vârstă de 3 şi 9 ani la care moşul nu prea a venit până acum. Micuţii locuiesc împreună cu mama lor, de tată nu au parte deoarece părinţii s-au despărţit, iar sărbătorile din acest an erau la fel de triste fără ajutorul pe care l-au primit din partea gorjenilor prin intermediul Gorj TV.

Cei doi copii mai au o soră, însă în urma despărţirii părinţilor a rămas cu tatăl. Mama a fost cea care şi-a luat inima în dinţi şi a plecat de acasă deoarece nu mai suporta bătăile pe care le lua de la soţ sub privirile copiilor. Femeia munceşte cu ziua pentru a face rost de bani să le pună micuţilor ceva pe masă. „Mă descurc foarte greu îi las în grija unei vecine şi mă duc şi mai muncesc pe la oameni, mai câştig şi eu ceva bani care îi cheltui pe mâncare, să nu moară copii mei de foame. Nu aveam bani să le cumpăr jucării aşa că vă mulţumesc din suflet că v-aţi gândit la noi. Fetiţa mea nu mai are nicio păpuşă”, a spus Floarea Pavel,  mama celor doi copii.

Copilărie tristă 

Femeia locuieşte acum într-o locuinţă socială oferită de primăria Mătăsari. Micuţii nu au o copilărie aşa cum are orice copil. Nu se uită la desene animate, pentru că nu au televizor, nu mănâncă dulciuri pentru că mama nu are bani să le cumpere şi până nu demult nu aveau nici curent electric. În aceste condiţii, copii au rămas însă cu speranţa şi i-au scris lui Moş Crăciun ca în fiecare an. De data aceasta însă a şi venit cu darurile mult visate. „Mă bucur foarte mult că am primit aceste hăinuţe şi jucării de la Moş Crăciun îl aşteptam să vină şi îi mulţumim că a venit în sfârşit şi la noi. Sabia îmi place cel mai mult”, a spus Cosmin.

Campania Gorj Tv continuă

Campania „Moşul vine la toţi copii” continuă şi în această săptămână. Dacă vreţi să faceţi şi alţi copii fericiţi vă aşteptăm cu hăinuţe, jucării sau dulciuri la redacţia Gorj TV, situată în incinta Casei de Cultură a sindicatelor etaj 1. ele vor ajunge la copii fără posibilităţi materiale.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: