CAMPANIE: JOS BANNERELE!

Politicienii încă se mai cred în campanie electorală. Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la alegerile prezidenţiale, în tot Gorjul există bannere cu Mircea Geoană, Traian Băsescu şi Crin Antonescu, candidaţii partidelor la funcţia de preşedinte. Puteţi să sprijiniţi această campanie semnalând, fie la adresa de e-mail [email protected] fie la numerele noastre de telefon 0353/410041 sau 0353/806660 orice banner politic pe lângă care treceţi.

Obligaţia de a strânge bannerele amplasate pe străzi în campania electorală revine fiecărui partid în parte şi pentru că niciuna dintre formaţiunile politice nu-şi face datoria, Gorj TV şi Pandurul demarează campania ,,Jos Bannerele“!

E nevoie de o persoană pricepută

Preşedintele reales Traian Băsescu, liberalul Crin Antonescu şi social-democratul Mircea Geoană sunt la înălţime pentru localnicii din comuna Turcineşti. De fiecare dată când trec prin faţa primăriei, oamenilor le iasă în faţă imaginea celor trei politicieni întrucât bannerele amplasate în campania electorală nu au fost date jos. La Turcineşti primarul localităţii are o mare problemă. Nu găseşte pe cineva care să dea jos bannere, e nevoie de cineva care se pricepe, spune primarul. „Bannerele au fost puse de către un electrician, i-am cerut după alegeri să le dea jos dar a refuzat. Cum vom găsi o persoană care se pricepe să coboare aceste bannere le vom da jos. Este periculos pentru că sunt cablurile de electricitate şi se poate întâmpla o tragedie dacă persoana respectivă nu acţionează aşa cum trebuie“, precizează  Vasile Gogălniceanu primarul comunei Turcineşti.

Situaţie asemănătoare se întâlneşte şi în comuna Drăguţeşti. „Bannerele cu PNL au fost date jos toate, cu PD-L mai este unul singur pe gardul unui localnic şi nu putem să-l obligăm să-l dea jos, iar cu PSD mai sunt două, este problema lor dacă vin sau nu să le ia“, spune Marcel Oproiu, viceprimarul comunei Drăguţeşti.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: