Interexul, prădat de trei tineri

Trei persoane au fost reţinute ieri de poliţiştii din Târgu Jiu după ce au fost prinse sustrăgând mai multe sticle de băuturi alcoolice dintr-un supermarket din municipiu Târgu Jiu.

Liviu T.G., de 27 ani, Nicolae B., de 27 ani şi C.D.A., de 17 ani, toţi din Alba Iulia, judeţul Alba, au venit tocmai în Târgu Jiu pentru a-şi face de cap. Aceştia au întrat într-un supermarket din municipiu de unde au reuşit să fure opt sticle de whisky. Cei trei au fost identificaţi după înregistrările camerelor de luat vederi instalate în interiorul magazinului, iar la ieşire au fost opriţi de agenţii de pază care se aflau în apropiere. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, în centrul de arest preventiv al IPJ Gorj.

Cei trei au fost astăzi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Împotriva acestora s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 19 zile.

Cei doi bărbaţi riscă acum închisoare între 3 şi 15 ani, iar pentru că este minoră, pedeapsa aplicată tinerei va fi redusă la jumătate.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: