Campionat naţional de tenis în Târgu Jiu

Clubul sportiv Tenistar Tg Jiu, împreună cu Federaţia Română de tenis, organizează în perioada 19-22 mai la Târgu Jiu Campionatul naţional de seniori intercluburi pe echipe. Competiţia este dedicată sportivilor seniori (categoriile peste 30) şi superseniori (+60 ani) şi se va desfăşura la Baza sportivă Mirual, situată pe strada Narciselor nr. 20.
Campionatul naţional se înscrie la cea mai valoroasa categorie de punctaj oferita de Federaţia Romana de Tenis, in acest fel fiind recunoscute meritele Clubului Tenistar in promovarea tenisului in Gorj. Înscrierile s-au încheiat 17 mai, anunţând prezenta peste 20 de echipe din toata tara, prima zi a concursului fiind joi, 19 mai.
La concurs vor fi prezenţi unii dintre cei mai valoroşi sportivi din tara la aceste categorii de vârstă, o menţiune specială pentru clubul Altius Bucuresti prezent in competiţie cu echipe la toate categoriile.
Speram ca sportivii legitimaţi la cluburile gorjene vor face o figura frumoasa la acest concurs printre participanţi numărându-se cunoscuti jucatori locali precum Doru Capraru, Vali Pistol, Nick Popescu, Sorin Pistol, Romeo Radoi, Mitica Braila, Florin Oniga, Catalin Davitoiu, Dan Dumbrava sau Claudiu Negut. „Va asteptam sa sustinem sportivii gorjeni la Campionatul national de seniori si superseniori incepand de joi 19 mai!”, este invitaţia organizatorilor. (A.A.)

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: