Campionii județului Gorj la Liga 4 au fost premiați de AJF!

AJF Gorj a premiat deja în weekend echipa campioană a Ligii 4. Campioana județului Gorj în acest sezon este Vulturii Fărcășești, aceasta fiind echipa care va reprezenta Gorjul la meciurile de baraj.

Vulturii Fărcășești a sărbătorit câștigarea titlului după un sezon în care a luptat de la început pentru acest obiectiv. Doar Jiul Rovinari a rezistat până aproape de finalul sezonului în lupta cu Vulturii, care s-a desprins însă de urmăritoare și a reușit să intre într-o luptă mult mai importantă, cea de promovare în Liga 3.

„Multă baftă în meciurile de baraj și ne dorim cu toții o nouă promovare în Liga a 3 a!”, a anunțat AJF Gorj care a publicat imagini de la sărbătoarea de la Fărcășești.

Vulturii Fărcășești s-a bucurat de câștigarea primului titlu din istoria clubului cu ocazia ultimului meci disputat pe teren propriu în acest sezon.

Jucătorii de la Fărcășești au primit trofeul de campioni ai Ligii 4 Gorj în prezența propriilor suporteri, de la reprezentanții AJF Gorj prezenți la acest meci. 

Galerie foto




Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: