Canalizarea din Vîrţ, refăcută. Primar: Şi-au bătut joc de oameni!

Oamenii care locuiesc în cartierul Vîrț, din Rovinari, ar putea scăpa de coșmarul inundaţiilor. Locuinţele le sunt afectate după fiecare ploaie mai serioasă, iar autorităţile n-au putut interveni până acum, fiind vorba de investiţii realizate în trecut de Complexul Energetic Oltenia. Primăria Rovinari a obţinut fonduri pentru refacerea reţelei de canalizare, dar și pentru drumurile din cartier. În total, este vorba de peste 6 milioane de lei.

„Am depus proiect şi pentru canalizarea de la Vîrț, unde, de altfel, ajungem tot la Complexul Energetic Oltenia. Sunt probleme pe care le-a creat compania. I-a prostit pe acei oameni, să se mute în cartierul Vîrț, i-au pus să semneze că merge canalizarea, că drumurile sunt bune. Nu puteam să facem nimic”, a explicat edilul Robert Filip, la Tele3.

Întreaga reţea de canalizare va fi refăcută de primărie. Mulți bani se vor duce și în reabilitarea drumurilor din acelaşi cartier. „Sunt 28 de miliarde de lei pe care le depunem acum. Trebuie refăcută toată canalizarea de la cap la coadă. Vorbim de o canalizare despre care CEO a spus că funcţionează şi în care a investit sute de miliarde. Şi-au bătut joc de oameni efectiv. Am mai depus un proiect și pentru reabilitarea drumurilor. Ajunge undeva la 38 de miliarde de lei vechi. Noi a trebuit să luăm acest active de la ei, să scriem proiecte, să depunem, ca să putem să reparăm ce au făcut ei”, a mai adăugat primarul din Rovinari. (A.A.)

Vizualizări: 1,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: