O comună din Gorj riscă să fie îngropată în gunoaie

Problemele nu mai contenesc la Albeni! Pe lângă activitatea blocată din primărie, localnicii ar putea rămâne acum și cu gunoiul la poartă. Primarul comunei se plânge că firma de salubritate nu ar vrea să mai ridice deșeurile.

La Primăria Albeni, activitatea e mai mult blocată de câteva luni. Nici acum nu se pot încasa taxele și impozitele locale, mulți angajați sunt în concedii, iar alții și-au dat demisia.

Primarul Ionuț Stan cere verificări. Vrea să vină la primărie prefectul, inspectorii de muncă și ANAF-ul. „Am solicitat controale din partea unor instituții ale statului (ca, de exemplu,  I.T.M, Finanțele Publice Gorj, Instituția Prefectului, Curtea de Conturi Gorj și Garda de Mediu). Nu știu de ce nu doresc aceste instituții să vină în verificare și să constate neregulile făcute de către funcționarii publici și blocajul financiar cu care se confruntă Primaria Albeni din cauza incompetenței, unii dintre ei nefiind în stare să întocmească corect situațiile financiar – contabile”, este mesajul lui Ionuț Stan.

În plus, primarul avertizează că localitatea ar putea fi îngropată în gunoaie. „Acum, din nou, se va umple comuna de gunoaie aruncate pe marginea drumurilor și pe marginea râurilor, din cauza că, până chiar și firma de salubritate nu vrea să mai respecte contractul de servicii! O rog pe doamna director și totodată îi aduc aminte că ziua de miercuri e zi de ridicare a gunoiului de la Albeni, dacă dorește să trimită maine mașina de gunoi la Albeni! Ma gandesc ca poate azi (n.r. miercuri) nu a  venit din cauza zăpezii așa cum s-au justificat pentru toate acele zile când au lipsit pe perioada iernii”, a încheiat edilul din Albeni.

Vizualizări: 1,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: