Canalizarea nu este tomberon! Ce spun târgujienii despre campanie

Aparegio SA a dat luni startul unei campanii de conștientizare a cetățenilor de a nu mai arunca deșeurile menajere în toalete. Salariații Aparegio au stat de vorbă cu oamenii și le-au împărțit pliante despre riscurile aruncării acestor deșeuri în vasul de toaletă.

”Odată și-odată tot o să ți se înfunde” este sloganul campaniei Aparegio demarată luni în parcul din zona Lido. Salariații Aparegio în frunte cu directorul unității, Traian Pătrășcoiu, au împărțit pliante și au încercat să convingă cetățenii să nu mai arunce servețelele umede sau resturile de mâncare în toaletă. Oamenii spun că este o inițiativă bună. ”Totul ține de civilizație. Oamenii nu trebuie să mai spună că vor o țară ca afară, ci că vor o țară ca acasă. Mă bucur că există această campanie, poate unii vor învăța câte ceva, vor învăța că tot ce este de aruncat trebuie aruncat la coșul de gunoi și nu în toaletă”, a spus un târgujian.
Nici târgujiencele nu-i văd cu ochi buni pe aceia care aruncă gunoaie în toaletă. ”Îmi dau seama că sunt mulți care procedează așa, eu nu procedez în acest fel pentru că îmi dau seama că nu va aduce nimic bun pe termen lung. De înfundat, nu mi s-a înfundat niciodată până acum, eu locuiesc și la etajul patru și nu am avut astfel de probleme până în prezent”, a spus o târgujiancă din zona Lido.
De la începutul anului și până în prezent, Aparegio a intervenit de o mie de ori pentru desfundarea canalizărilor. ”Trebuie să învățăm că tot ce ține de carton, șervețel umed, mâncare, uleiuri trebuie aruncat la tomberon, nu în toalete”, a spus Nicoleta Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio SA. Campania Aparegio se încheie pe 10 noiembrie.

Galerie foto


Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: