Cancerul nu se vindecă pe Facebook, dar...

Ați văzut pe Facebook? Cancerul poate fi tratat. ”În cinci zile”, zicea un articol. Medicină germană, zicea tot articolul ăla. Vine direct Johannis și te tratează, te pomenești. Ba nu. Cancerul scoate neamțul din tine. Ich habe Krebs und sterben. Dar ce-am, bă, frate?! Te tratezi chiar tu! Singur! ”Autovindecare”, ăsta e conceptul minune cu care activează escrocii ”germani”. Ah, și să bei multă apă. Și neapărat bicarbonat de sodiu. Da, aparent doctorii care au inventat chimioterapia și toate chinurile alea la care e supus organismul, doar-doar o fi omorâtă tumora, erau niște tâmpiți. Habar n-au avut că dacă-i dai pe gât cu niște apă și niște mici de Dedulești (mult bicarbonat în ăia, frăție!) gata, îți trec toate metastazele.

Problema e că, atunci când ai o boală atât de nasoală, ești în stare să crezi orice. Inclusiv chestii care nu-ți vor face bine și, în cele din urmă, te vor omorî. Dar, desigur, când ai cancer este foarte posibil să mori repede. Tocmai de asta ești vulnerabil și tocmai de asta cred că impostorii ăștia ar trebui pedepsiți cu pușcărie pentru că profită de slăbiciunile unor oameni aflați pe moarte.

Ar trebui arestați măcar pentru faptul că, în timp ce niște nenorociți mint oamenii pe internet, echipe de cercetători lucrează zi și noapte pentru găsirea unui leac adevărat. MK-3475 este ultimul medicament care pare să recunoască celulele cancerigene și să le elimine (problema principală cu această boală asta era, că celulele bolnave se ”deghizează” atât de bine în celule normale încât nu le poate deosebi de acestea). Se estimează că abia spre sfârșitul lui 2014 vom afla, în urma testării medicamentului pe peste 4000 de pacienți, în ce măsură funcționează. Important e că este o chestiune de timp până când leacul împotriva cancerului va fi găsit. Când se va întâmpla, va fi datorită unor oameni minunați, care și-au sacrificat viețile personale pentru binele omenirii. Cât de simplu ar fi fost să-și dea demisia și să prescrie apă de la robinet, bicarbonat și dietă vegană!

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: