Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când minte? Ponta vrea regionalizare!

Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste ca anul viitor sa fie aprobata reorganizarea adminsitrativ-teritoriala a tarii. Potrivit premierului, in 2013 se va consemna “prima reforma importanta de dupa anul 1968” in acest domeniu.

“De cand am ajuns premier nu m-am razgandit. Bucurestiul are prea multe pareri, iar eu nu cred ca este normal ca un primar din Salaj, de exemplu, sa vina la Bucuresti pentru a semna o hartie. La Bucuresti trebuie sa tinem politica externa, apararea, justitia, dar toate celelalte lucruri care nu tin de Guvernul central trebuie sa mearga la autoritatile locale”, a declarat Victor Ponta, prezent joi, la Murighiol, la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

In opinia sa, 2013 trebuie sa fie si un an al reformei constitutionale pentru ca regiunile sa primeasca recunoastere in Legea fundamentala, insa pastrand judetele actuale.

Totusi, Ponta nu mai spune nimic despre avalansa impotriva regionalizarii, pe care el si partidul sau USL au provocat-o in timp ce erau in opozitie, despre cum au luptat impotriva acestei idei.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: