Când revine Chiricheş ?

Pandurii au fost privaţi în ultimele meciuri de aportul fundaşului de naţională, Vlad Chiricheş. Accidentarea acestuia este una complicată şi care dă bătăi de cap medicilor. Momentan nimeni nu ştie când va reveni pe teren Chiricheş, dar e din ce în ce mai probabil că acest lucru se va petrece în noiembrie.

Pe lângă Băcilă pe care îl vor recupera abia în primăvară, pandurii sunt nevoiţi să se descurce fără cel mai bun fundaş, Chiricheş. Recuperarea acestuia e împiedicată de faptul că fundaşul încă resimte dureri în zona gleznei. Partida cu Oţelul Galaţi de pe 5 noiembrie ar putea însemna revenirea acestuia pe gazon.

Chiricheş mai aşteaptă

Chiricheş s-a lovit în prima repriză contra Astrei dar accidentarea nu părea una serioasă. Diagnosticul iniţial de contuzie a fost însă repede schimbat după ce jucătorul a continuat să acuze dureri. Astfel s-a descoperit că are o leziune de patru milimetri pe membrana care îmbracă tibia şi peroneul în zona gleznei iar perioada de inactivitate s-a prelungit. Nimeni nu poate spune acum cu certitudine când va reveni Chiricheş pe teren dar cert e faptul că lipsa lui se simte. „N-are nicio şansă să joace în următoarele două meciuri. Deja l-am trimis la un specialist să facă tratament, încă resimte dureri. Aceeaşi accidentare a avut-o şi Paul Pârvulescu”, a menţionat Grigoraş care în absenţa fundaşului de naţională va merge în continuare pe mâna cuplului Viera – Cardoso. Cei doi au avut câteva intervenţii nesigure şi contra Mediaşului şi au încasat câte un cartonaş galben. Rusu şi Rada ar fi soluţiile de rezervă ale antrenorului.

Tratat la Târgu Mureş

După al doilea diagnostic se spera ca fundaşul să revină pe teren la meciul cu Sportul de pe 28 octombrie. Cum durerile nu-i dau însă deloc pace, Chiricheş a ajuns pe mâna unor medici de la o clinică din Târgu Mureş. Chiricheş, care va mai juca la Pandurii doar până în iarnă urmând ca din retur să ajungă la Steaua pentru 700 de mii de euro, ţine se pare legătura şi cu medicii Stelei. Oficialii din Ghencea se tem să nu ia încă un fotbalist cu probleme medicale de la Pandurii după cazul Gabriel Matei. „Asta e viaţa! Sper să revin pe teren cât mai repede. Aici, la Tg. Mureş, mi s-a găsit o mică ruptură la tendon. Urmez un tratament de trei zile, iar apoi voi vedea cum mă simt”, spune Chiricheş în Prosport.

3 săptămâni şi jumătate au trecut de la accidentarea lui Chiricheş pentru care Steaua a plătit 700 de mii de euro

650 de mii de euro au plătit steliştii pe Gabi Matei care s-a accidentat la primele meciuri pentru Steaua şi va reveni abia în martie

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: