Când se aprind luminile de Crăciun la Motru

Motrenii vor intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă mai devreme. Autorităţile locale din Motru vor aprinde instalaţiile de iluminat festiv în data de 30 noiembrie. Evenimentul va fi marcat printr-o serbare cu cântece, dansuri şi surprize pentru cei mici.

Aprinderea instalaţiilor de iluminat festiv va avea loc în zona denumită „Orăşelul Copiilor”, care va fi amenajată în parcul din faţa primăriei. Cetăţenii oraşului sunt aşteptaţi cu mic, cu mare la acest eveniment programat pentru ora 17.00. În oraş au fost montate instalaţiile şi decorurile folosite şi anul trecut în cea mai mare parte a zonelor. Mai puţin pe bulevardul Trandafirilor, unde au fost montate noi instalaţii luminoase. Pentru această investiţie, primăria a cheltuit suma de 20 mii lei.

Şi anul acesta vor fi amenajaţi brazi de Crăciun, spune primarul Gigel Jianu. „Vom avea un brad natural, un brad frumos, pe care îl vom monta în suportul special pe care îl avem în parcul din faţa primăriei. Folosim şi elementele de butaforie pentru «Orăşelul Copiilor» pe care le-am avut şi anul trecut. Instalaţiile au fost montate deja. Am avut alocată o sumă destul de mică, dar am reuşit să achiziţionăm şi câteva instalaţii noi. Am recuperat şi am mai montat şi din instalaţiile vechi. Nu va fi un fast mare, dar motrenii se vor putea bucura de un peisaj de sărbătoare”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Vor mai fi împodobiţi brazi naturali la Primăria Motru, dar şi la centrul social pus în funcţiune anul acesta. Moş Crăciun va aştepta colindătorii lângă bradul din clădirea primăriei. „Aşteptăm peste 400-450 de colindători la primărie”, a mai precizat primarul Gigel Jianu.    

Şi parcul din zona T-urilor va fi amenajat de autorităţile locale.

Galerie foto


Vizualizări: 3,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: