Când se redeschide Hotel Sport

Lucrările de reabilitare a Hotelului Sport din Târgu Jiu avansează, dar greu. Investiţia trebuie finalizată până la finalul anului, în caz contrar CS Pandurii, administratorul imobilului, riscă să piardă finanţarea pentru lucrările neefectuate.

Reabilitarea Hotelului Sport a început în luna august a acestui an. Finanţarea este asigurată de Ministerul Tineretului şi Sportului, care a alocat circa 1,8 milioane lei. Conform preşedintelui CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, circa 70% din lucrări au fost realizate, iar constructorul s-a angajat că va respecta termenul stabilit pentru finalizarea execuţiei, astfel încât clubul să nu piardă finanţarea.

Hotel Sport este amplasat lângă Stadionul Municipal, în vecinătatea viitorului hotel de patru stele, parte integrată a bazei sportive. Hotelul Sport are o capacitate de cazare de 70 de locuri, dar nu mai găzduieşte sportivi de câţiva ani, de când au început lucrările de modernizare a stadionului. Tot de lucrările de la stadion depinde şi repunerea în funcţiune a hotelului. „N-am nicio şansă să-l pun în funcţiune de la începutul anului viitor. Dacă nu termină primăria, nu pot să mă mut în şantier. O să ne mutăm după ce se termină. E şantier în curte. Nu putem lucra cât e şantierul acolo. Din ianuarie, probabil, va începe şantier şi la ei”, a mai declarat Mihai Prunariu.

CS Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte însă de redeschiderea hotelului. În acest sens, a fost scos la concurs un post de recepţioner. Cei interesaţi pot depune dosarele de înscriere până în data de 26 noiembrie. Concursul va debuta în data de 10 decembrie, cu proba scrisă, iar interviul va avea loc două zile mai târziu.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: