Când se va deschide grădinița din Turburea

Grădinița nouă din Turburea, care stă închisă din cauză că obținerea avizelor durează foarte mult, ar putea fi deschisă după vacanța de iarnă. În acest timp, birocrația face ca micuții să meargă tot la grădinița care are toaleta în curte.

Ion Bîrcă, primarul din Turburea, a spus că s-a îmbunătățit colaborarea cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, astfel că lucrurile au intrat în linie dreaptă.

”Am toate avizele. Au venit și domnii de la pompieri în control, am pus și camere de supraveghere și senzori de fum. Am pus tot ce este posibil. Au făcut și domnii de la inspectorat adrese și au vorbit cu profesorii să se mute acolo. Situația se va rezolva. Eu zic că, după vacanța de iarnă, cred că se vor muta cei mici aici. Am vorbit și cu domnul Staicul de la inspectorat și ne ajută. Lucrurile s-au cam îndreptat, totul pare să fie bine. Eu sunt optimist și zic că lucrurile merg spre bine”, a spus Ion Bârcă, la Radio Infinit.

Primarul mai spune faptul că este nemulțumit de educatoarele care nu vor să se vaccineze, iar preșcolarii din satul Poiana sunt nevoiți să facă grădinița online. ”Ați pomenit ca la grădiniță să faci online? Două educatoare din satul Poiana nu vor nici testare și nici vaccinare. Eu m-am oferit că le dau testele. Ne batem joc de acești copii. Am văzut că și Inspectoratul Școlar este nemulțumit. Au făcut și ei adrese. Este un lucru bun”, mai spune primarul Bârcă.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: