Șapte kilometri de drum, asfaltați într-o comună din Gorj

Amplă acțiune de asfaltare în comuna Roșia de Amaradia, finanțată prin Compania Națională de Investiții. Valoarea proiectului este de 1.500.000 de euro, bani cu care se vor moderniza 7 kilometri de drum din toate satele comunei.

De câteva zile se lucrează intens în Roșia de Amaradia, deoarece constructorul profită că vremea permite pentru a turna primul strat de asfalt. ”Se lucrează de câteva zile la asfaltare în toate satele din comună. Ne-am propus să asfaltăm cam 2-3 drumuri din fiecare sat, în total cam 7 kilometri. Noi sperăm să ne permită vremea să turnăm primul strat de asfalt pe toate drumurile propuse pentru modernizare, iar în primăvară să betonăm șanțurile acolo unde se impune și să punem cel de-al doilea strat de asfalt”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Autoritățile locale se zbat de trei ani de zile pentru a obține această finanțare. ”Ne bucurăm foarte mult că acest proiect, pentru care ne luptăm de trei ani, devine realitate. Este o lucrare realizată prin programul de lucrări în primă urgență și, din ce știu eu, numai comuna Roșia de Amaradia și orașul Novaci au beneficiat de finanțare prin Compania Națională de Investiții. Este o mare realizare pentru comunitate”, a mai spus Liviu Cotojman.

Galerie foto


Vizualizări: 3,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: