Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când va fi asfalt pe drumul spre Hobița

Drumul spre satul Hobița, din comuna gorjeană Peștișani, va fi asfaltat în cel mult trei luni. Sunt asigurările venite de la primarul localității. Cosmin Pigui a explicat că firma constructoare are utilajele pregătite și așteaptă să se încălzească vremea pentru a putea interveni.

Promisiunea lui Cosmin Pigui este că drumul spre Hobița va fi asfaltat în primăvară. “Este în lucru. În maximum două, trei luni, va fi finalizată lucrarea”, a declarat edilul.

Porțiunea de drum face parte dintr-un proiect pentru asfaltarea a 15 kilometri de drum comunal. Lucrările au fost tărăgănate după ce s-a reziliat contractul cu firma care a câștigat licitația, apoi au fost reluate procedurile.

Constructorul care a obținut contractul are utilajele pregătite. La fel, și muncitorii, dar așteaptă să se încălzească vremea ca să fie permise lucrările de asfaltare. Investiția este de circa 13 milioane de lei.

Galerie fotoVizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: