Când va fi înmormântat omul de afaceri Păsătoiu

Moartea fulgerătoare a omului de afaceri Florin Păsătoiu a șocat întreaga comunitate din județul Gorj. În Mușetești, localitatea sa de origine, acolo unde Păsătoiu are o pensiune și unde a dezvoltat un parc de aventură, oamenilor nu le vine să creadă sfârșitul tragic de care a avut parte afaceristul. 

Apropiații au anunțat că Florin Păsătoiu va fi condus pe ultimul drum miercuri, 29 martie.

„Pentru a ne lua rămas bun și a îl conduce pe ultimul drum pe cel care a fost prietenul, fratele, omul minunat, dragul nostru Florin Ion Păsătoiu. De azi luni, 27.03.2023 ora 12.00, până miercuri ora 12.00, când va avea loc înmormântarea trupul lui Florin va fi la casa părintească din Mușetești, localitate unde va avea loc înmormântarea", a transmis un apropiat al familiei.

Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe au curs râuri. Un mesaj plin de regrete a postat și soția lui Florin Păsătoiu. 

”In 2023, nunta cosmică are loc în intervalul 23 martie (începând cu ora 21:42) – 26 martie (până la ora 3:41). Cele două zile și jumătate din fiecare an în care putem sădi vise și proiecte îndrăznețe”.

Ziua de 26 martie 2023 a adus in Fam. Pasatoiu o inmormantare, NU o nunta.

In aceasta zi am incetat sa mai sadim vise si toate proiectele noastre s-au naruit.

In dimineata zilei de 26 Martie 2023, OMUL Florin Pasatoiu, fiul, tatal si sotul nostru ne-a parasit intr-un mod socant, brusc, crunt … fara sa apucam sa il imbratisam si sa ii spunem cat il iubim.

Dumnezeu s-a gandit ca are nevoie de un alt OM bun alaturi si ni l-a luat. Aveam mai multa nevoie noi de el…

Cuvintele sunt mult prea marunte sa descrie durerea din sufletele noastre

Vom anunta ziua in care il vom conduce pe ultimul drum — cu Florin Pasatoiu”, este mesajul postat de soția afaceristului Florin Păsătoiu.

Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: