Când va juca Universitatea Craiova semifinala Cupei României

Universitatea Craiova va juca săptămâna viitoare cu CFR Cluj după care are programată semifinala din Cupa României. FRF a anunțat că meciul din semifinale cu ACS Viitorul Târgu Jiu este programat miercuri, 14 aprilie, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Universitatea Craiova va avea un program încărcat săptămâna viitoare când va juca contra campioanei CFR Cluj după care va da peste ACS Viitorul Târgu Jiu în semifinalele Cupei României. Având parte de o tragere la sorți favorabilă, oltenii din Liga 1 vor juca cu o formație de Liga 2 care nu pare în cea mai bună formă după cum a arătat la ultimul meci pierdut în campionat.

Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, iar printre ultimele patru echipe rămase în competiția KO, Universitatea Craiova, Dinamo și Astra  se află și divizionara secundă, ACS Viitorul Târgu Jiu care  a trecut în sferturi de o altă echipă din Liga 2, U Cluj.  Cel mai probabil cele trei echipe din Liga 1, Universitatea Craiova, Astra și Dinamo, se vor bate pentru un loc în ultimul act al competiției.

Semifinalele Cupei României vor avea loc pe 13 și 14 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul. Asta - Dinamo este programat marți, 13 aprilie, de la ora 19:00.

Conform regulamentului, la jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două partide egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor desfășura reprize de prelungiri și, apoi, lovituri de departajare, dacă va fi cazul.

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: