Când va reduce Universitatea Craiova salariile fotbaliştilor

Universitatea Craiova nu va modifica salariile jucătorilor aflaţi sub contract dacă starea de urgenţă se va ridica după două luni. Sorin Cârțu a anunţat că a discutat cu patronul Mihai Rotaru, după ce FCSB și alte rivale au înjumătățit contractele fotbaliştilor, şi oltenii vor aplica ceeaşi măsură doar dacă pandemia de coronavirus va persista şi după cele două luni.

Sorin Cârțu, președinte al Universităţii Craiova, a anunțat că salariile jucătorilor nu vor fi modificate dacă suspendarea campionatului nu durează mai mult de două luni. Cu toate acestea, dacă pauza forțată din cauza pandemiei de coronavirus va fi mai lungă, jucătorii ar putea avea de suferit. „Dacă întreruperea este în jurul a două luni, nu se va umbla la salariile jucătorilor. Am avut o discuție în sensul ăsta cu domnul Rotaru și mi-a explicat acest lucru. Jucătorii pot sta liniștiți. Nu știu ce va fi dacă se prelungește mai mult perioada asta, dacă vor fi 3-4 luni...  E normal să suferi în privința bugetului, e problemă de ticketing, e vorba de sponsor, vă dați seama că toți au suferit pierderi. În situația asta, de doar 2 luni, la noi nu se va umbla la salariile jucătorilor”, a declarat Sorin Cârțu la PRO X.

Mai multe echipe din Liga 1 au anunțat deja că vor scădea drastic salariile, printre ele numărându-se FCSB, Viitorul, Chindia și Poli Iași. La polul opus se află campioana CFR Cluj, care va menține salariile jucătorilor la același nivel, cel puțin până la 1 iunie.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: