AJF Gorj: Într-o bună zi, totul va fi bine!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a suspendat activitatea la  nivelul echipelor de fotbal din judeţ şi aşteaptă îmbunătăţirea situaţiei actuale. Între timp cei de la AJF îi încurjează pe toţi cei implicaţi în fenomen să stea  acasă şi să respecte toate măsurile luate de autotităţi.

„Într-o bună zi, totul va fi bine!”, a încurajat AJF Gorj membrii asociaţiei sfătuind pe toţi cei implicaţi în fenomen să stea  acasă şi să respecte toate măsurile luate de autorităţi: „Până atunci să respectăm măsurile luate pentru împiedicarea răspândirii noului virus COVID 19, să ne protejăm pe noi și pe cei din jur și să sperăm că atunci când totul se va fi sfârșit cu bine, fotbalul ne va bucura din nou așa cum a făcut-o de nenumărate ori!”

AJF Gorj continuă politica de susținere a fenomenului fotbalistic la nivel județean și, ținând cont de discuțiile purtate cu membrii afiliați, a luat act de nevoile acestora pentru actualul sezon. „În acest sens, toate cluburile și asociațiile sportive afiliate la AJF Gorj au primit, în baza proiectului de solidaritate 2019 - „Mingea e pentru toți!”, proiect dezvoltat de AJF Gorj și Federația Română de Fotbal, câte cinci mingi de fotbal și câte două tuburi de kelen”, a  informat AJF Gorj pe pagina oficială. Distribuirea către echipele de fotbal gorjene a materialelor sportive s-a făcut deja. În sezonul precedent, printr-o acțiune similară, AJF Gorj a distribuit kituri medicale sportive către toate echipele angrenate în campionatele județene.

În ceea ce privește activitatea fotbalistică, AJF a informat că aceasta rămâne suspendată la nivel județean până pe 31 martie 2020, în funcție de evoluția situației la nivel național a crizei generată de noul coronavirus COVID 19. „Până atunci, toți membrii afiliați sunt rugați să respecte recomandările Ministerului Sănătății”, a  mai informat asociaţia care va transmite orice noutate care va apărea din partea forurilor competente pe site-ul AJF Gorj și pe pagina de facebook.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: