Când vor avea motrenii căldură în locuințe. Anunțul primarului!

Luni, 18 octombrie, UATAA va porni instalațiile în vederea asigurării agentului termic și a apei calde, anunță primarul din Motru, Cosmin Morega.

“Pentru a fi posibil acest lucru, fac un apel către toate asociațiile de proprietari să se implice activ în verificarea, remedierea defecțiunilor instalațiilor de sub fiecare bloc în parte acolo unde este cazul. În acest sens, luni, de la prima oră, angajații UATAA ai Primăriei Municipiului Motru vor verifica instalațiile (magistrală, racorduri) pentru a se asigura că nu există defecte majore care să perturbe procesul de încărcare (presare) al instalației, lucru ce este necesar ca centrala să poată fi pusă în funcțiune cât mai repede”, a precizat primarul din Motru.

Încărcarea magistralei cu apă a început încă de sâmbătă. “Rog toți președinții, administratorii, instalatorii să se implice activ, să verifice cu simț de răspundere instalațiile de sub bloc și să se asigure că nu sunt pierderi de apă. În cazul în care există astfel de pierderi, la blocurile în cauză vor fi închise vanele până la remedierea defectiunii. Ar fi bine să nu existe astfel de probleme, deoarece se creează un dezechilibru al instalației, este nevoie de mai multe manevre cu privire la golirea instalației, lucru care poate întârzia furnizarea agentului termic și al apei calde”, a mai explicat Morega.

Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: