Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefect: Este o soluție să aducem medici din Republica Moldova

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj se confruntă în continuare cu o lipsă acută de cadre medicale, mai ales în această perioadă de pandemie când numărul solicitărilor a crescut. Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că vrea să aducă medici din Republica Moldova.

”Ne confruntăm cu o lipsă de medici la Ambulanță. Personalul existent este obosit, a ajuns la capătul puterilor. Am avut făcut o analiză la SAJ Gorj și erau asistenții cu 7000 de ore suplimentare, la ambulanțieri cu 8 mii de ore suplimentare. Acolo trebuie neaparat făcut ceva. Am purtat discuții inclusiv cu foști directori ai SAJ pentru a căuta soluții. Directorii mi-au spus că ar trebui să aducem medici din Republica Moldova. Medicii de acolo sunt foarte bine pregătiți. Trebuie să caute soluții pentru a funcționa acel serviciu, de aceea este manager. Ce o să facem? Îl închidem dacă nu o să mai avem personal?”, a spus Marcel Iacobescu, la Radio Infinit.

Marcel Iacobescu mai este de părere că s-a ajuns în această situație, tocmai pentru că actualul manager nu a reușit să gestioneze așa cum trebuie această problemă.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: