Notă de 3,80 la concursul pentru directori de școli. Care a fost cea mai mare!

Peste 200 de profesori gorjeni au participat vineri dimineața la concursul pentru ocuparea unui post de director sau director adjunct. Niciun candidat nu a ales să-și afișeze numele, optând pentru anonimizarea acestuia. Cea mai mică notă este de 3,80, iar cel mai pregătit candidat a fost notat cu 9.00. Pentru a fi admiși, candidații trebuie să obțină cel puțin 70 de puncte.

Din cei 215 candidați înscriși la concurs, doar unul singur s-a retras atunci când a văzut subiectele de examen. Alți nouă au absentat, iar doi candidați vor participa la sesiunea specială de peste două săptămâni pentru că se află în izolare, fiind confirmați cu Covid.

Lista cu rezultate conține doar codurile participanților. 115 candidați au obținut note de trecere, iar 88 au fost respinși. Cea mai mare notă obținută a fost 9.00, urmată de trei note de 8.60. Au fost și dascăli care s-au făcut de râs și au obținut note sub 5. Cea mai slabă lucrare a fost punctată cu 3,80. Alți șase candidați au luat note între 4 și 5.

Cele mai multe note sunt între 7 și 8, respectiv 72. Procentul de promovabilitate este 56,65%, potrivit ISJ Gorj.

Proba scrisă a cuprins 50 de subiecte de tip grilă, grupate pe subteste care au avut în vedere categorii precum analogii, raţionament verbal, raţionament numeric, leadership şi cunoştinţe manageriale. Rezultatul a fost primit pe loc, de fiecare candidat, la terminarea probei de către toți candidații.

Următoarea probă, cea de interviu, se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

În Gorj sunt vacante 109 funcții de director plin și 43 funcții de director adjunct.

Vizualizări: 5,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: