Când vor începe munca ultimii 200 de noi angajați din CE Oltenia

După cei 400 de noi salariați care au început deja munca în carierele din Complexul Energetic Oltenia, la începutul acestei luni, compania a mai recrutat încă 200. Aceștia sunt așteptați la serviciu până la finalul lunii mai. Toți sunt tineri, a punctat Ion Rușeț, consilier al Directoratului companiei, iar unii dintre ei au și experiență în domeniul în care au fost angajați.

“Vor începe activitatea restul de tineri, până la limita de 600. Termenul final de angajare este 30 mai. Până atunci, persoanele angajate trebuie să se prezinte la locul de muncă”, a anunțat Ion Rușeț, consilier al Directoratului companiei.

Primii 400 de angajați din această serie au început munca pe 9 mai. Printre ei, se regăsesc și câteva zeci de femei. Ion Rușeț a comentat această situație intens dezbătută, în ultima vreme, în spațiul public: „Dacă un candidat care este de sex feminin și-a asumat condițiile de muncă, comisiile nu puteau să discrimineze pe nimeni. Avem un Cod de etică, un Cod de conduită. Normele au fost respectate de cei care au fost în aceste comisii de selecție”.

Toate contractele de muncă pentru cei 600 de noi salariați vor înceta la finalul acestui an. „Au pregătire profesională în domeniile în care au aplicat. Unii au și experiență. Au mai lucrat în aceleași domenii. Eu cred că cei care au participat la interviu, numărul a fost aproape triplu față de cei selecționați, sper că se vor descurca bine la locul de muncă”, a mai punctat Ion Rușeț, într-un interviu la Radio Infinit.

Peste 11 mii de salariați numără, în prezent, producătorul de energie din Gorj.

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: