Candidaţii PP-DD, pe final de campanie

Candidatul PP-DD la Primăria Tg-Jiu, Gheorghe Pecingină, s-a întâlnit, cu târgujienii din cartierul Iezureni şi a prezentat programul său şi trecătorilor din centrul municipiului. În Iezureni, staff-ul de campanie al PP-DD a fost primit cu bratele deschise, ba chiar unii dintre localnici au spus ca vor o schimbare si ca au incredere in tineretea si puterea de munca a lui Gheorghe Pecingina.

Candidatul PP-DD la Primăria Tg-Jiu, Gheorghe Pecingină şi staff-ul său de campanie au bătut la pas cartierul Iezureni, pentru a identifica problemele locuitorilor din zona respectivă. De asemenea, reprezentanţii PP-DD au împărţit materiale de campanie şi pliante cu programul candidatului Gheorghe Pecingină. ”Cu siguranţă o să votăm schimbarea. Îl votăm pe Pecingină pentru că este tânăr, pregătit, are putere de muncă şi are în proiect crearea de locuri de muncă”, a spus o localnică.

Gheorghe Pecingină, candidatul PP-DD la Primăria Tg-Jiu a constatat că localnicii din Iezureni se confruntă cu aceleaşi probleme pe care le au şi ceilalţi târgujieni, însă, în plus, cei care locuiesc în imobile sociale se simt izolaţi de restul lumii. ”poate o să faceţi ceva pentru noi, că primarul nostru ne-a uitat. Ne-a aruncat aici ca pe nişte câini. Am un copil autist şi nu am cu ce să-l duc în oraş pentru că nu sunt suficiente mijloace de transport. Primarul nu ne primeşte în audienţă, pentru a-i spune problemele noastre”, s-a plâns una dintre femeile care locuiesc în imobilele sociale din zona Iezureni. Candidatul PP-DD Gheorghe Pecingină i-a promis femeii că indiferent care va fi rezultatul acestor alegeri, după campanie, se va întoarce la oamenii din Iezureni şi va încerca să facă ceva şi pentru cei săraci. Ieri, Gheorghe Pecingină a prezentat programul său trecătorilor din zona centrală a municipiului Tg-Jiu. Pecingină le-a înmânat pliante cu programul său şi i-a îndemnat pe oameni să se prezinte la vot pe 10 iunie.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: