Cântăreaţa Mariana Piţigoi, distrusă de dramele din familie

Cântăreaţa de muzică populară Mariana Piţigoi a ajuns la marginea puterilor. Ziarul Cancan scrie că acesta s-a îmbolnăvit după dramele repetate din familie. În 2010, nepoata de 17 ani i-a murit în somn. La mai puţin de un an distanţă, i-a murit fiica Geanina de 37 de ani. Anul trecut i-a murit şi soţul, artista s-a îmbolnăvit, nu mai are concerte şi îşi duce viaţa într-un apartament din Rovinari, dintr-o pensie de 500 de lei.

Mariana Piţigoi a făcut un preinfarct în 2011, când i-a murit fiica, iar acum trebuie să urmeze un tratament strict. Problemele financiare o împiedică însă. Artista nu înţelege de ce are o pensie de doar 500 de lei după ce a cotizat 37 de ani, dar a primit „şuturi verbale” la toate contestaţiile depuse. "Ce pot să fac eu cu 500 de lei?! Sunt disperată! Nu-mi ajung banii nici pentru tratament, ce să mai zic de datoriile pe care le are orice om lună de lună... nici nu mai zic. Numai eu ştiu cum mă descurc. Sunt vai de capul meu. După atâţia ani de muncă, am ajuns să trăiesc din mila băiatului ", a declarat Mariana Piţigoi pentru Cancan.ro.

Artista a povestit că a stat în frig iarna trecută, din cauza datoriilor la întreţinere, dar că trebuie să reziste, pentru că a făcut o promisiune. "E strigător la ceruri ce mi se întâmpla mie. Nu ştiu cât o să mai rezist aşa, dar mă chinui pentru că fiica mea, înainte să se ridice la Ceruri, mi-a spus că trebuie să trăiesc, să cânt şi să am grijă de cealaltă nepoţică. Mi-a spus că ea şi fiica ei ne vor veghea de acolo de Sus. Şi aşa o sa fac...Vreau să-i îndeplinesc dorinţa”, a adăugat Mariana, potrivit ziarului Cancan.

DRAME

În noiembrie 2011 şi-a pierdut nepoţica, în vârstă de numai 17 ani, din cauza unui stop respirator pe care adolescenta l-a suferit în somn, iar pe 15 septembrie 2012 i s-a prăpădit şi fiica Geanina bolnavă de cancer în stadiu IV, care era mama nepoţelei decedate.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: