Capcane pentru șoferi la Târgu-Cărbunești. Aruncă cioburi pe trotuar!

Imagini incredibile surprinse în orașul Târgu-Cărbunești din județul Gorj. O femeie aruncă cioburi de sticlă pe marginea drumului și pe trotuar după ce s-a certat cu câțiva șoferi care parcaseră mașina în fața porții sale. Femeia aruncă sticla spartă pe drum fără să se gândească și la faptul că acest lucru i-ar putea aduce o amendă.

Totul s-a petrecut marți dimineața, în Târgu-Cărbunești. Imaginile au fost postate pe internet la scurt timp și au stârnit valuri de reacții. Femeia este supărată că găsește mașini parcate în fața porții în fiecare dimineață. În zonă este o școală și mulți părinți lasă mașinile până își duc copiii în clase. Enervată la culme, femeia a spart o sticlă, a pus cioburile într-o plasă și le-a aruncat apoi direct în stradă.

Poliția a fost sesizată luni că o femeie a aruncat, pe carosabilul DN 67 B, cioburi de sticlă. La fața locului s-au deplasat polițiști care au identificat-o pe femeia de 75 de ani, din localitate, care a aruncat cioburi în zona de siguranță a drumului public, fiind deranjată de mașinile care parchează în fața imobilului său.

"Polițiștii au dispus înlăturarea cioburilor de sticlă, persoana în cauză fiind sancționată contravențional, în temeiul Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice, cu amendă în cuantum de 100 lei", arată un comunicat al IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: