Căpitanul sună adunarea!

Rămaşi fără 4 jucători suspendaţi pentru meciul de la Chiajna, pandurii ştiu că vor avea o misiune foarte grea. Căpitanului Viera îi rămâne sarcina de a-şi motiva colegii pentru ultimele două runde.

Dacă Astra nu ajunge în finala Cupei diseară, pandurii vor trebui să treacă prin două teste infernale ca să se califice în Europa.

„Să nu dăm cu piciorul la toată munca !”

Pandurii au ajuns aproape de finalul unui sezon cu mult peste aşteptări. Gorjenii s-au menţinut în permanenţă în primele 4 locuri iar acum aşteaptă roadele. Eşecul cu Braşovul a încurcat puţin calculele elevilor lui Pustai care sunt nevoiţi să obţină puncte din ultimele două dueluri rămase, la Chiajna şi cu Astra. „Vorbesc cu colegii, încerc să-i motivez. Trebuie să ne gândim la Chijana şi apoi la Astra. Sunt două meciuri importante pentru noi. Una e să termini pe locul 2. Trebuie neapărat să facem 6 puncte. Am muncit tot anul şi ar fi păcat să dăm acum cu piciorul la toată munca.  Nu cred că sunt cele mai importante meciuri din cariera mea de până acum dar sunt foarte importante pentru Pandurii. Dacă batem, suntem mari, dacă nu, e nasol. Ultima impresie contează”, spune căpitanul Viera care trebuie să evite un cartonaş galben la Chiajna pentru a nu fi suspendat cu Astra.

Îi pare rău de Gigi

Încă de la sosirea în România în urmă cu 5 ani, Viera s-a declarat un fan al lui Gigi Becali, ale cărui apariţii la televizor îl amuzau pe african. Fundaşul a primit cu tristeţe vestea că patronul echipei din Ghencea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. „Îmi pare rău de Gigi Becali. E de treabă. Apărea des la televizor, vorbea, după fieare meci comenta, te distra. Acum e la puşcărie. A făcut treabă bună cu Steaua, a ieşit campion. E greu să lucrezi la Steaua cu Gigi Becali, după fiecare meci te grăbeşti să ajungi acasă să vezi ce a spus la televizor. Nu ştiu cum va fi Steaua fără el. Gigi Becali e un personaj important la Steaua, în fotbalul românesc. Va fi foarte greu Stelei fără Becali”, crede Viera, jucător aflat pe lista Stelei de transferuri.

„Îmi pare foarte rău pentru fotbalul românesc, nu e bine nici pentru imagine. A dispărut Craiova şi Timişoara, acum Rapid...Dinamo a avut probleme, iar acum Gigi Becali. Îmi pare rău de fotbalul românesc. Sunt dosare pentru Meme, fraţii Becali, Copos. E o nebunie.”            Ousmane Viera, Pandurii

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: