Capotă are termen înainte de Revelion: A fost o cacealma!

Emoții amânate pentru Gigel Capotă. Magistrații au început cu o amânare procesul prin care Capotă cere revenirea pe postul de manager la spitalul din Târgu Jiu. Judecătorii vor discuta cererea lui Capotă după Crăciun.

Pentru 30 decembrie a fost amânată judecata în acest caz. Gigel Capotă a dat în judecată Consiliul Județean Gorj și solicită să fie reinstalat în funcția de manager al unității medicale. Capotă susține că și-a dat acordul de a pleca din conducerea spitalului, dar ar fi făcut acest lucru la presiunea liderilor PSD. „Am fost chemat de către domnul Cosmin Popescu la Consiliul Județean să discutăm anumite probleme. Acolo am fost așteptat de domnul Mihai Weber și nu vă povestesc ce discuții au fost. Esența a fost că se apropia vizita doamnei candidat Viorica Dăncilă și au zis să facem un anumit acord. Aș vrea să-i întreb cum se pot uita în ochii mei? Tot Capotă e de vină că doamna candidat din partea PSD nu a luat în toată țara?”, a spus Capotă.

Acesta a adăugat că plecarea sa a fost o „cacealma”: „Eu am clacat psihic atunci! A fost o aiureală plecarea din moment ce tu nu dai o dispoziție de încetare. A fost o cacealma! S-au făcut presiuni mari de tot. Le și probez! Eu am dat un concurs, nu am făcut parte din PSD, din niciun partid”.

După ce a semnat că este de acord să renunțe la contractul de management înainte de termen, Capotă s-a răzgândit. A autentificat la notar o declarație prin care s-a declarat victimă politică, și-a retractat acordul și susține că nu a primit dispoziția de încetare a contractului de management, iar apoi a fost numit director economic interimar. „Nici acum nu s-a intrat în legalitate. Eu am dispoziție de manager în baza concursului pe care l-am susținut cu Consiliul de Administrație și am și o dispoziție de director financiar interimar”, a mai spus Capotă, la Radio Infinit.

Între timp, Dumitru Vienescu asigură interimatul la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Au fost numite noi persoane în funcțiile de director de îngrijiri și director medical, urmând să fie organizat concurs pentru postul de manager.

Vizualizări: 2,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: