Sentință definitivă! Șeful APIA Gorj rămâne incompatibil

Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Gorj va rămâne fără director în curând. Actualul șef, Constantin Negrea, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate care l-a declarat incompatibil. Negrea a contestat raportul, dar a pierdut procesul care a ajuns până la Înalta Curte de Casație și Justiție.

La sfârșitul anului 2016, Constantin Negrea a fost găsit incompatibil de către inspectorii de integritate. „Agenţia Naţională de Integritate a constatat faptul că Negrea Constantin s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 noiembrie 2013 – 06 martie 2015 întrucât a deţinut simultan funcţia publică de Director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Gorj şi calitatea de expert tehnic judiciar în specializarea agricultură, calitate aflată în legătură cu atribuţiile din fişa postului acestuia”, a transmis ANI la acea vreme.

Directorul Constantin Negrea a contestat raportul în instanță, dar verdictul care a venit după aproape doi ani de procese este unul nefavorabil pentru el așa că se vede nevoit să renunțe la acest post. „Încerc să închid anul financiar, după care sigur eu, personal, din proprie inițiativă, voi lua o anumită decizie”, a fost reacția scurtă a lui Constantin Negrea.

În locul său, se vehiculează deja un nume: Virgil Drăgușin ar fi propunerea PNL pentru șefia instituției. 

Vizualizări: 2,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: