L-a luat cu taxiul și l-a jefuit. Cum a fost pedepsit!

Un taximetrist de 34 de ani, din Târgu Jiu, a fost condamnat miercuri la muncă în folosul comunității, după ce și-a tâlhărit clientul.

Tânărul, în seara de 21 septembrie, prin violență, l-ar fi deposedat pe un bărbat, de 48 de ani, de o borsetă, în care avea bani și un telefon mobil, după ce l-ar fi transportat pe acesta, cu un autoturism tip taxi, pe ruta Târgu Jiu – Negomir, anunța Poliția Gorj.

Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat pe Aurel Marius Șerban la pedeapsa de 2 ani închisoare. Bărbatul nu va ajunge după gratii, pentru că magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

În schimb, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu sau la o instituție din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare.

„Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi a arestului preventiv de la 22.09.2019, la 08.11.2019. Menține măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat. Constată recuperat prejudiciul către partea civilă”, se arată în minuta sentinței din 18 decembrie. Hotărârea nu este definitivă.

Vizualizări: 2,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: