Capotă: O să numesc un nou coordonator la Policlinică

Coordonarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu este una dintre atribuțiile directorului medical, spune managerul Gigel Capotă. Policlinica a fost condusă până nu demult de medicul Vasile Stănculete, demis după ce s-a certat cu șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Astfel, de moment, activitatea Policlinicii din Târgu Jiu este coordonată de Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean. Mai puțin partea ce ține de fișe medicale, unde se plătesc bani frumoși, de care se ocupă Diana Marcoci, fostul director medical al spitalului, cea care îl suplinea pe Vasile Stănculete atunci când acesta se afla în concediu.

Conform managerului Gigel Capotă, directorul medical este deja în discuții cu medicii din ambulatoriu, discuții în urma cărora va face o propunere către conducerea spitalului în ceea ce privește delegarea activității de coordonare a policlinicii. ”Să vedem ce propunere face directorul medical. Aștept referat și propunere din partea directorului medical și o să numesc un nou coordonator. Totuși, trebuie să fie un coordonator dintre medicii de la ambulatoriu. Acum este în discuții și cu medici de acolo să vadă pe cine pun”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Ținând cont de faptul că funcția nu este remunerată, rămâne de văzut care va fi medicul care va accepta o astfel de ”ofertă”.

Conform conducerii spitalului, medicul Vasile Stănculete este cercetat în comisia de disciplină după ce s-a luat la harță cu șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Ancheta este în desfășurare. ”Comisia respectivă audiază martorii care au fost, pe toată lumea, ce s-a întâmplat”, a comentat managerul Gigel Capotă.

Vizualizări: 1,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: