Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un primar răpus de Covid

Încă un primar din județul Hunedoara a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Primarul comunei Burjuc, Gabriel Bartha, avea 54 de ani.

„Cu adânc regret, am aflat despre dispariţia fulgerătoare a bunului coleg şi prieten Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc. Un om tânăr, un coleg extraordinar, muncitor şi responsabil a plecat prea devreme dintre noi. Cu toţii am sperat într-o minune, am sperat că va depăşi momentul dificil şi se va externa curând din spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, a transmis președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor. 

Este al doilea edil din Hunedoara care a decedat din cauza noului coronavirus. În data de 13 noiembrie 2020, a murit și primarul comunei Sarmizegetusa, Adrian Cordoş, în vârstă de 52 de ani.

Vizualizări: 3,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: