Cârciumaru: Buzera va aduce un suflu nou la ISJ

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a confirmat pentru Radio Târgu Jiu că Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic ”Gheorghe Magheru” va fi noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Decizia s-a luat atât în cadrul USL, cât și după ce s-au purtat discuții cu directorii de școli. Ba mai mult, directorul de la ”Magheru” a fost recomandat de câțiva dintre aceștia.

Marius Buzera va deveni în scurt timp inspector școlar general. ”Da, după o discuție pe care am avut-o cu reprezentanții de la PNL, cu reprezentanți din cadrul PSD-ului am ajuns la concluzia că cea mai bună propunere pentru postul de inspector general în locul domnului Nichifor, care nu a mai acceptat să treacă inspector general până la urmă ar fi să fie nominalizat domnul Buzera”, a declarat Florin Cârciumaru. Alegerea este cea mai potrivită, susține Florin Cârciumaru. ”Face parte din altă generație, am stat de vorbă pentru a lua această decizie cu majoritatea directorilor de unități școlare și toți mi-au făcut recomandarea că ar fi cel mai indicat pentru acest post în momentul de față. A demonstrat în calitate de profesor, de director adjunct și director general al Colegiului Tehnic ”Gheorghe Magheru” și vine  și din altă generație”, menționează Florin Cârciumaru. Pe lângă numele mai multor directori de școli din județul Gorj s-a vehiculat în repetate rânduri și numele directorului de la ”Magheru” pentru ocuparea funcției de inspector școlar general.

Florin Cârciumaru consideră că cei doi inspectori se vor înțelege bine în cadrul instituției. ”Vrem sau nu vrem să recunoaștem, este nevoie și de ceva nou în orice domeniu de activitate. Cu domnul Ișfan nu am avut timp să discut despre acest lucru, dar dânsul știe că în cadrul partidului a fost acceptat ca inspector general adjunct, iar pentru postul de inspector general trebuia să vină domnul Nichifor”, a mai declarat Florin Cârciumaru. Documentele directorului Marius Buzera sunt deja la București, în vederea emiterii ordinului de numire. Se vorbește că de săptămâna viitoare Inspectoratul Școlar Județean Gorj va avea un nou șef.

 

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: