Cârciumaru candidează, în ciuda dosarului de la DNA

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a anunțat marți că va candida la alegerile locale de anul acesta, chiar dacă Agenția Națională de Integritate a sesizat DNA cu privire la un posibil conflict de interese și infracțiuni de natură penală.

 Cârciumaru consideră că nu este întâmplătoare această sesizare cu doar două luni înainte de startul campaniei electorale și pune totul pe seama adversarilor politici. ”Am o vorbă din popor ”curaj și înainte”, mergem înainte, ne facem datoria, iar instituțiile statului să-și facă și ele datoria. Normal că te afectează o asemenea atitudine, dar mergem înainte și ne vedem de activitatea de zi cu zi. Voi candida, voi demonstra că nu sunt vinovat de cele semnalate acolo, acesta este statutul de azi al unui primar, este o persoană publică, expusă la tot felul de răutăți care vin din partea unor adversari politici, mai ales în perioada de campanie”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Agenţia Naţională de Integritate a cerut DNA să-l cerceteze pe primarul din Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, acuzat că a acordat mai multe contracte unei societăţi comerciale de la care fiica sa a cumpărat un imobil subevaluat. Cârciumaru spune că această sesizare a mai făcut și acum doi ani obiectul unor cercetări și s-a constatat că nu este vinovat. ”Acum doi ani s-a făcut o sesizare în acest sens, între timp DNA și-a făcut treaba, a verificat ce trebuia să verifice la primăria Târgu Jiu, la mine acasă, la societatea Aparegio și pe parcurs s-a stabilit că nu sunt probleme, că nu sunt considerat suspect sau inculpat în vreun dosar la DNA Craiova”, a  spus primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: