Cârciumaru: CEO are cea mai bună şi competentă conducere

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că este mulțumit de echipa de conducere a Complexului Energetic Oltenia. Edilul spune că aici vor lucra cei mai buni specialiști, promovați după competențe, nu după culoarea politică. Sunt oameni de la toate partidele dacă ne uităm bine.

Reporter: Cum părere aveţi despre directorii din CEO?

Florin Cârciumaru: Este destul de bine pentru ceea ce trebuia să se întâmple pentru că prin toate intervențiile pe care le-am făcut, atât eu, cât și domnul Călinoiu, în permanență am spus că trebuie să fie promovați adevărații specialiști în conducerea acestui complex. Cred că pe baza unei analize amănunțite, făcute de Consiliul de Supraveghere, s-a stabilit cea mai bună și competentă conducere, fără să se țină cont de culoarea politică.

Rep.: Consideraţi că aceştia sunt specialiştii Gorjului?

F.C.: Dacă ne uităm în componența conducerii, atât la nivel de complex, cât și la nivel de exploatări vedem că sunt oameni care au fost și în vechea guvernare și sunt oameni care au promovat, sunt oameni de pe la toate partidele. Trebuie să primeze capacitatea profesională și la urmă culoarea politică. Din cât îi cunosc eu pe toți cei care sunt implicați în acest act de conducere consider că sunt oamenii pe care îi mai are la ora actuală mineritul și energia, cei mai competenți dintre cei care sunt în momentul de față  și sunt sigur că vor face o echipă și ca pe viitor să funcționeze acest complex.

Rep.: Sediul va rămâne la Turceni sau va fi la Târgu Jiu?

F.C.: Sunt sigur că sediul va fi mutat la Târgu Jiu pentru că așa s-a stabilit și săptămâna trecută la Turceni și nu mai vorbesc de promisiunea făcută de primul ministru la prima vizită în țară, când a venit la Târgu Jiu. În patru luni de zile sediul va fi mutat la Târgu Jiu. Din câte cunosc s-a dat dispoziție de ministrul Economiei, de secretarul de stat prezent la Turceni, deja să se orienteze cei de pe plan local la un sediu, ca în momentul în care trebuie să vină la Târgu Jiu imediat, să achiziționeze imobilul respectiv, să-l modernizeze și să mutăm sediul de la Turceni la Târgu Jiu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: